logo camping en caravanstalling De Omloop

Minicamping
De Omloop

divider inleiding
Zoek je een gemoedelijke, kleine en rustige minicamping op acceptabele afstand van de randstad? Ben je graag de hele dag buiten en geniet je van rust, van ontspanning, gastvrijheid en een persoonlijke sfeer? Dan ben je bij Minicamping De Omloop in Burgh-Haamstede op de juiste plaats! Hier kampeer je kleinschalig, back-to-basic en vooral rustig op één van de mooiste plekken van Zeeland.

Faciliteiten

Op onze minicamping vind je seizoensplaatsen en vaste plaatsen, allemaal voorzien van 16 Amp. elektra. De auto’s kunnen dicht bij de caravan geparkeerd worden. Camping De Omloop is een eenvoudige camping maar heeft de noodzakelijke basisfaciliteiten hierdoor heel goed op orde.

WiFi op de hele camping

Gratis parkeren dichtbij je plaats

Fraaie Jeu des boulesbaan

Eenvoudig & schoon sanitair

16 Amp. Electra op elke plaats
vaste plaats

Vaste
plaats

Ongeacht het seizoen heb je beschikking over een fraaie plaats op minicamping De Omloop. Een passende oplossing voor diegenen, die het gehele jaar van de mooie omgeving willen genieten.

Vaste plaats

(jaarrond)
op aanvraag*

seizoensplaats

Seizoens-
plaats

Je ontvlucht de dagelijkse sleur & hectiek wanneer je er maar zin in hebt. Je parkeert de auto dicht bij de caravan en daarna is het volop uitrusten op je prachtige seizoensplaats op minicamping De Omloop.

Seizoensplaats

(gehele seizoen maart t/m oktober)
vanaf € 1750,-*

Schouws Uusje

't Schouws Uusje

Het is ook mogelijk om ons vakantiehuisje te huren. Dit kan voor een lang weekend, een midweek of hele weken. Met één slaapkamer boven en één slaapkamer beneden biedt 't Schouws Uusje een zeer ontspannen verblijf in Zeeland voor maximaal 4 personen. Kijk voor meer informatie over ’t Schouws Uusje op: www.tschouwsuusje.nl

Ideale Uitvalsbasis

Minicamping ‘De Omloop’ is een ideale uitvalbasis voor de mooiste fiets- en wandeltochten in de prachtige omgeving. Natuurliefhebbers kunnen genieten in het gebied van de Zeepeduinen of de bossen en stranden van Westerschouwen. Het toeristendorp Renesse ligt 5km verderop, voor het geval je wat meer levendigheid en drukte op wil zoeken. Het centrum van Burgh-Haamstede ligt op ongeveer 200m loopafstand, met verscheidene terrasjes en diverse eetgelegenheden en de onmisbare praktische voorzieningen, zoals de supermarkt.
divider

Bezoektips:

Natuurgebieden

westenschouwen De Kop van Schouwen is een groot en afwisselend duingebied bij Burgh-Haamstede. Op korte afstand komen meerdere landschappen voor, wat het gebied uitermate geschikt maakt voor boeiende fiets- en wandeltochten.

Oosterscheldekering

oosterscheldekering Oorspronkelijk zou de Oosterschelde volledig afgedamd worden maar door protesten door milieuorganisaties en visserij werd besloten het getij te behouden door de bouw van de imposante Oosterscheldekering.

Watersnoodmuseum

watersnoodmuseum De Verhalen over Water, dat is waar dit museum over gaat. Verhalen over de Watersnood van '53, verhalen over de wederopbouw, verhalen over de Deltawerken. Steeds verteld door de mensen die het hebben meegemaakt.

Historische Steden

historische steden Breng een bezoek aan historische steden Veere, Middelburg, Goes of Zierikzee en ontdek het rijke verleden van Zeeland waarin de oorlog met de Spanjaarden en de opkomst van de VOC een belangrijke rol hebben gespeeld

Caravanstalling
De Omloop

Bij caravanstalling De Omloop, voorheen bekend als Jonker Caravanstalling, bieden we stallingsruimte aan in een kassencomplex. Je caravan, camper maar ook oldtimer of vouwwagen staat hier in een droge en veilige opslag in een afgesloten ruimte. De stalling ligt net even buiten Burgh-Haamstede en is dus makkelijk te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden, de tarieven of wil je de stalling eens komen bekijken? Dat kan, je bent van harte welkom. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
divider stalling

Stalling

Je eigendom wordt veilig en droog gestald in onze overdekte en afgesloten hal. Als stallinghouder willen wij geen onbevoegden bij je eigendom. Wij zorgen ervoor dat je eigendom buiten klaar staat op een van te voren afgesproken tijdstip. Bovendien bieden we de extra mogelijkheid om uw caravan te halen of te brengen, indien gewenst.

Openingstijden

Caravanstalling De Omloop is alleen op afspraak geopend. Maak een afspraak per mail via: info@caravanstallingdeomloop.nl

Voorwaarden

• De stalling geldt voor de periode die is vastgelegd in de overeenkomst.
• De overeenkomst wordt telkens stilzwijgend verlengd, voor de zelfde periode als waarvoor zij is aangegaan.
• Opzeggingen dienen minstens 3 maanden voor het einde van het contract per mail of schriftelijk te worden doorgegeven.

Tarieven

(incl. 21% btw en excl. adm. kosten à € 5,00 en verzekeringskosten à € 12,50)

JAARSTALLING (1 okt. t/m 30 sept.)
Caravan: € 57,50 p/str/m, incl. dissel en fietsenrekje e.d. (breder dan 2.30m is € 10,00 extra p/str/m), met een minimum van € 350,00.
Camper: € 72,50 p/str/m, incl. fietsenrekje e.d.
Auto: € 300,00
Motor/Scooter: € 180,00
Vouwwagen/Aanhanger: € 25,00 p/m² (totale lengte x breedte van het object).

WINTERSTALLING (1 okt. t/m 31 mrt.)
Caravan: € 40,00 p/str/m, incl. dissel en fietsenrekje e.d. (breder dan 2.30m is € 10,00 extra p/str/m), met een minimum van € 250,00.
Camper: € 65,00 p/str/m, incl. fietsenrekje e.d.

ZOMERSTALLING (1 apr. t/m 30 sept.)
Caravan/Camper/Auto etc.: € 1,75 per dag, met een starttarief van € 20,00

HAAL & BRENG SERVICE
Service Pakket: € 90,00

BESCHIKKING OVER GESTALD OBJECT
Wanneer je tijdens de periode eind maart/begin april t/m september over het gestalde object wil beschikken (dit kan 2 maal kosteloos, daarna wordt er per keer € 20,00 in rekening gebracht) dan dien je dit minimaal 48 uur vooraf bij ons te melden. Buiten deze periode kan je niet over het gestalde object beschikken, tenzij dit anders is vastgelegd in de overeenkomst.

Meer informatie?

Stel hier gerust al je vragen!


Minicamping De Omloop

Minicamping en caravanstalling De Omloop is opgericht door de familie Jonker en ligt vlak bij het dorpje Burgh-Haamstede in de provincie Zeeland. De camping bestaat uit vaste plaatsen en seizoensplaatsen. De gasten bestaan voornamelijk uit 50-plussers die houden van rust, natuur en sportieve ontspanning.

* Tariefvoorwaarden

Onze tarieven zijn excl. de volgende kosten:
• Toeristenbelasting: € 1,43 p.p.p.n.
• Water: € 5,20 per m3
• Elektriciteit (16Amp.): € 0,49 per KWh
(Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden)

Adresgegevens

Omloopsweg 9a
4328 EC
Burgh-Haamstede

Contactgegevens

E: info@caravanstallingdeomloop.nl
© 2020 Minicamping De Omloop